Mike Nuijs Photography

Mike Nuijs Photography


Ik neem geen foto.
Ik maak de foto.

Eén foto zegt meer dan duizend woorden. Ik ben altijd op zoek om die ene foto te maken. Laat mij jouw verhaal vastleggen, en jouw bijzondere wereld tot leven brengen.

Beelden uit de lucht

De drone, een handig verlengstuk voor mij als fotograaf. Naast mijn fullframe camera is de drone mijn trouwe sidekick. Hiermee kan ik op plaatsen komen waar je normaal gesproken een ladder of een helikopter voor nodig hebt. Vanuit de lucht leg ik locaties en objecten vast vanuit standpunten die je vanaf de grond niet zou zien – ik blijf het geweldig vinden om te zien hoe alles er vanuit de lucht uitziet. De DJI Mavic Air 2 is mijn gereedschap om unieke beelden te creëren die jouw verhaal vanuit de lucht vertellen.

Fotojournalist

Naast het maken van adembenemende foto’s, heb ik ook een passie voor het schrijven van verhalen. Ik leg niet alleen jouw verhaal vast in beelden, maar ik breng met woorden het verhaal achter de foto’s tot leven. Mijn doel? Een compleet plaatje leveren dat jouw verhaal op de meest authentieke en boeiende manier vertelt. Of het nu gaat om nieuwsfeiten, sociale kwesties of persoonlijke verhalen, ik vertel jouw verhaal door middel van tekst en beeld.

REPORTAGEFOTOGRAFIE

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

LANDSCHAPSFOTOGRAFIE

REPORTAGEFOTOGRAFIE

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

LANDSCHAPSFOTOGRAFIE

Mijn verhaal

Fotografie heeft mij altijd al geboeid. Vroeger fotografeerde ik met die kant-en-klare wegwerpcamera’s. Deze bracht ik dan naar de Kruidvat en duimde vervolgens dat er mooie foto’s uit zouden komen.

Nu, 30 jaar later, fotografeer ik nog steeds, maar op een ander niveau. Inmiddels leven we in het digitale tijdperk – dus geen rolletjes meer – al vind ik dat soms stiekem toch jammer. Nu maak ik gebruik van mijn fullframe camera, de Sony A7ii, en mijn drone, de DJI Mavic Air 2.

Ik vind het leuk om gebruik te maken van verschillende technieken en ben om die reden altijd bezig met het proberen van iets nieuws. Deze technieken gebruik ik ook voor jouw foto’s, om op deze manier interessante en onderscheidende foto’s te maken.

 

Mike Nuijs

Testimonials

"The best Studio I've ever seen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo."
Mike Nuijs
Mike Nuijs
Fotograaf

168

Completed Projects

305

Happy Customers

18

Winning Awards

65

Milion Views Videos

Heteren, Gelderland, Nederland

(+31) 06 - 2831 5046​

(+31) 026 - 2202 104